HalalBey izdelki

Naša ponudba zajema širok nabor vrhunskih halal mesnih izdelkov, ki so skrbno pripravljeni po tradicionalnih receptih z upoštevanjem šeriatskih pravil. Od odličnih čevapčičev in sudžukic do posebnih govejih salam in dimljenih sirov, vsak HalalBey izdelek prinaša pristne okuse, ki zadovoljijo brbončice tudi najbolj zahtevnih gurmanov. Odkrijte bogastvo okusov naših natančno izbranih sestavin in dovolite, da HalalBey izdelki postanejo vaša izbira za družinska srečanja in posebne priložnosti.

HalalBey - Čevapčići
Na zalogi
HalalBey nudi sočne čevapčiče iz halal mesa, zagotavljajoč vrhunsko kakovost in edinstven okus po tradicionalnih receptih. Idealna izbira za ljubitelje mesa.
9,90 €
HalalBey - Kebab pleskavica
Na zalogi
HalalBey - Kebab pleskavica je vrhunski mesni izdelek, izdelan po halal predpisih. Sočna in okusna, s popolno teksturo. Privoščite si neprekosljiv okus kebab pleskavice.
8,50 €
HalalBey - Telečje sudžukice
Na zalogi
Uživajte v popolni mešanici okusov s HalalBey - Telečjimi sudžukicami. Pripravljene po halal predpisih in iz kakovostnega telečjega mesa, te sudžukice bodo zadovoljile vaše brbončice in ustvarile nepozaben okusni užitek. Poskusite jih danes!
13,50 €
Novo
HalalBey - Posebna goveja salama
Na zalogi
Okusna HalalBey posebna goveja salama, pripravljena po halal predpisih. Izdelana iz visokokakovostnega govejega mesa in začinjena s posebnimi začimbami HalalBey. Uživajte v edinstvenem okusu in brezskrbno se prepustite tej visokokakovostni salami.
10,00 €
Novo
HalalBey - Klobase blage
Na zalogi
Nežen okus, izdelane po halal predpisih. Uživajte v vrhunski kvaliteti mesnih izdelkov HalalBey.
9,90 €
Novo
HalalBey - Goveji mesni sir
Na zalogi
HalalBey - Goveji mesni sir je vrhunski halal izdelek, izdelan iz svežega in kakovostnega govejega mesa. Njegov edinstven okus navdušuje ljubitelje mesa. Poskusite ga danes in uživajte v vrhunski kakovosti halal mesnih izdelkov.
9,00 €
Novo
HalalBey - Telečje hrenovke
Na zalogi
HalalBey - Telečje hrenovke - sočne, mehke in okusne hrenovke izdelane iz kakovostnega telečjega mesa po halal načinu priprave. Izjemno okusen dodatek k vašem obroku.
13,50 €
Novo
Halalbey - Jeger
Ni na zalogi
Halalbey - Jeger je vrhunski mesni izdelek priznane znamke HalalBey. Izpolnjuje halal predpise ter ponuja okusno in sočno meso, ki bo navdušilo vaše brbončice. Privoščite si vrhunsko kakovost in okus z Halalbey - Jegerom!
Novo
HalalBey - Klobase pekoče
Ni na zalogi
Pekoče klobase iz linije HalalBey. Izdelane iz kakovostne govedine, obdelane po halal predpisih, ter vsebujejo edinstveno kombinacijo pikantnosti in okusa. Enostavno jih lahko uživate samostojno ali kot dodatek k jedem.