Novosti

Novo
HalalBey - Telečje hrenovke
Na zalogi
HalalBey - Telečje hrenovke - sočne, mehke in okusne hrenovke izdelane iz kakovostnega telečjega mesa po halal načinu priprave. Izjemno okusen dodatek k vašem obroku.
13,50 €
Novo
HalalBey - Goveji mesni sir
Na zalogi
HalalBey - Goveji mesni sir je vrhunski halal izdelek, izdelan iz svežega in kakovostnega govejega mesa. Njegov edinstven okus navdušuje ljubitelje mesa. Poskusite ga danes in uživajte v vrhunski kakovosti halal mesnih izdelkov.
9,00 €
Novo
HalalBey - Klobase blage
Na zalogi
Nežen okus, izdelane po halal predpisih. Uživajte v vrhunski kvaliteti mesnih izdelkov HalalBey.
9,90 €
Novo
HalalBey - Posebna goveja salama
Na zalogi
Okusna HalalBey posebna goveja salama, pripravljena po halal predpisih. Izdelana iz visokokakovostnega govejega mesa in začinjena s posebnimi začimbami HalalBey. Uživajte v edinstvenem okusu in brezskrbno se prepustite tej visokokakovostni salami.
10,00 €
Novo
HalalBey - Klobase pekoče
Ni na zalogi
Pekoče klobase iz linije HalalBey. Izdelane iz kakovostne govedine, obdelane po halal predpisih, ter vsebujejo edinstveno kombinacijo pikantnosti in okusa. Enostavno jih lahko uživate samostojno ali kot dodatek k jedem.
Novo
Halalbey - Jeger
Ni na zalogi
Halalbey - Jeger je vrhunski mesni izdelek priznane znamke HalalBey. Izpolnjuje halal predpise ter ponuja okusno in sočno meso, ki bo navdušilo vaše brbončice. Privoščite si vrhunsko kakovost in okus z Halalbey - Jegerom!