Halalbey - Jeger
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Halalbey - Jeger

Halalbey Jeger - vrhunska goveđa salama s autentičnim okusom i mirisom. Proizvedena po halal propisima, garantirajući kvalitetu i sigurnost. Idealna za sve ljubitelje kvalitetnih mesnih proizvoda.

9,99 € (sa PDV-om) (9,99 € / kg) 9,12 € (bez PDV-a)
sa PDV-om
check Na stanju

Halalbey - Jeger

Halalbey Jeger je posebna goveđa salama koja se priprema po halal propisima. Napravljena je od odabranih komada goveđeg mesa i začinjena pažljivo odabranim začinima kako bi se postigao autentičan okus.

Ova salama je proizvedena pod markom HalalBey, koja je sinonim za kvalitetu i sigurnost. Naše meso i mesni proizvodi provjereni su i obrađeni po halal propisima kako bi kupcima pružili najbolji mogući proizvod.

Halalbey Jeger je idealan izbor za ljubitelje naglašenih okusa. Svaki zalogaj ove salame odlikuje se bogatstvom začina i prefinjenim mirisom koji će zadovoljiti vaše nepce.

  • Izvrstan okus i miris
  • Proizvedeno po halal propisima
  • Pažljivo odabrani sastojci
  • Siguran proizvod pod markom HalalBey
  • Pogodno za sve ljubitelje kvalitetnih mesnih proizvoda

Napomena: Halalbey Jeger je odličan samostalni obrok ili dodatak raznim jelima. Savršen za sendviče, brze zalogaje ili kao dio hladne plate.

20 Artikli

V spletni trgovini trgovina.halalko.si se zavezujemo da bomo v čim krajšem času poskrbeli za pošiljanje vašega naročila na naslov. V primeru, da ste morda naročili blago, ki ga zaradi nepredvidenig razlogov ne moremo odpremiti v predvidenem roku, vas bomo o novem dobavnem roku obvestili preko kontaktnih podatkov.

Naročila odpremimo v odvisnosti od trenutne zaloge izdelkov. Končna dostava naročila je odvisna od naslova za dostavo. Za dostavo sodelujemo s podjetjem PackageSender (kurirji GLS, DPD in DHL). Čas dostave na območju Slovenije je predvidoma 1 delovni dan od časa pošiljanja.

Za več informacij o dostavi kliknite na DOSTAVA.

Ne propustite