Halalbey - Jeger
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Halalbey - Jeger

Halalbey - Jeger je vrhunski mesni izdelek priznane znamke HalalBey. Izpolnjuje halal predpise ter ponuja okusno in sočno meso, ki bo navdušilo vaše brbončice. Privoščite si vrhunsko kakovost in okus z Halalbey - Jegerom!

9,99 € (z davkom) (9,99 € / kg) 9,12 € (brez davka)
Z DDV
check Na zalogi

Halalbey - Jeger

Halalbey - Jeger je vrhunski mesni izdelek, ki ga ponuja priznana znamka HalalBey. Izdelek izpolnjuje vse halal predpise ter zagotavlja vrhunsko kvaliteto in okus.

Popolna izbira za ljubitelje mesa

Halalbey - Jeger je mesni izdelek, ki je popolna izbira za vse ljubitelje mesa, saj združuje vrhunsko kakovost in izjemno okusnost. Izdelek je pripravljen po posebnem postopku, ki zagotavlja, da so okusi in začimbe popolnoma uravnoteženi.

Izdelan s strastjo in strokovnostjo

Halalbey - Jeger je nastal z ljubeznijo do vrhunskega mesa ter znanjem in strokovnostjo naših izkušenih mesarjev. Izbrano meso je skrbno obdelano , kar omogoča, da se okusi v celoti prepletejo in ustvarijo pravo gurmansko doživetje.

  • Izpolnjuje halal predpise, primerno za vse
  • Popolna izbira za piknike, zabave ali družinska kosila
  • Izdelan z vrhunskim mesom in edinstvenimi začimbami
  • Zagotavlja bogat, slasten in sočen okus
  • Ustvarjen s strastjo do vrhunske kakovosti in okusa

Halalbey - Jeger je mesni izdelek, ki bo zagotovo zadovoljil vaše najbolj zahtevne okuse. Prepustite se užitku in obogatite svoje jedilnike z vrhunskim mesom, ki ga ponuja HalalBey. Naročite svoj Jeger pri nas in se prepričajte sami!

Jeger - vrhunski mesni izdelek, ki bo navdušil vaše brbončice!

20 Izdelkov

V spletni trgovini trgovina.halalko.si se zavezujemo da bomo v čim krajšem času poskrbeli za pošiljanje vašega naročila na naslov. V primeru, da ste morda naročili blago, ki ga zaradi nepredvidenig razlogov ne moremo odpremiti v predvidenem roku, vas bomo o novem dobavnem roku obvestili preko kontaktnih podatkov.

Naročila odpremimo v odvisnosti od trenutne zaloge izdelkov. Končna dostava naročila je odvisna od naslova za dostavo. Za dostavo sodelujemo s podjetjem PackageSender (kurirji GLS, DPD in DHL). Čas dostave na območju Slovenije je predvidoma 1 delovni dan od časa pošiljanja.

Za več informacij o dostavi kliknite na DOSTAVA.

Na zamudite