O nas

Bismillah Ar-Rahman Ar-Rahim! V imenu Allaha Najbolj Milostnega, Najbolj Usmiljenega!

Spletna mesnica Halal Meso je prva spletna mesnica katera ponuja halal izdelke na Slovenskem trgu. Naš Gospodar nam je  s svojo Milostjo in Prijaznostjo dovolil uživati vse dobre stvari in prepovedal ni ničesar drugega kot tiste stvari, ki so nečiste. Jesti nečisto hrano ne prinaša dobro nikomur.

Allah pravi (interpretacija pomena kur’anske sure Živina, 6: 145):

قُل لَّآ أَجِدُ فِى مَآ أُوحِىَ إِلَىَّ مُحَرَّمًا عَلَىٰ طَاعِمٍ۬ يَطۡعَمُهُ ۥۤ إِلَّآ أَن يَكُونَ مَيۡتَةً أَوۡ دَمً۬ا مَّسۡفُوحًا أَوۡ لَحۡمَ خِنزِيرٍ۬ فَإِنَّهُ ۥ رِجۡسٌ أَوۡ فِسۡقًا أُهِلَّ لِغَيۡرِ ٱللَّهِ بِهِۦ‌ۚ فَمَنِ ٱضۡطُرَّ غَيۡرَ بَاغٍ۬ وَلَا عَادٍ۬ فَإِنَّ رَبَّكَ غَفُورٌ۬ رَّحِيمٌ۬

Reci: “Iz tega, kar mi je razodeto, ne razberem druge zapovedi, kot da ni dovoljeno jesti mrhovine, odtekajoče krvi in svinjskega mesa – to je res odvratno in grešno – in živali, zaklane v imenu koga drugega, ne Gospoda.“ Tistemu pa, ki bo to zaužil – ne iz želje, le v stiski – bo tvoj Gospod odpustil; do njega bo usmiljen.

V spletni mesnici Halal Meso vedno sledimo razvojnim trendom in neprestano nadgrajujemo našo kvaliteto in obseg storitev.

Naj bo Halal Meso vedno vaša edina izbira!

Prosimo Allaha, da nam pokaže resnico kot resnico in nas vodi do nje in nam pokaže zmoto kot zmoto in nas napoti stran od le-te.