Piščančja pašteta Pilka pikant 95g
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-0,35 €

Piščančja pašteta Pilka pikant 95g

1,00 € (z davkom)1,35 €- 0,35 € 0,91 € (brez davka)
Z DDV
check Na zalogi

Piščančja pašteta Pilka pikant je odličen izdelek za vse ljubitelje pikantnih okusov. Ta kakovostna pašteta vsebuje 95g okusnega piščančjega mesa, začinjenega s pikantnimi začimbami, ki bodo vaše brbončice navdušile. Pilka pikant je odlična izbira za zajtrk, malico ali prigrizek, saj je pripravljena hitro in enostavno. Ne vsebuje konzervansov in umetnih dodatkov, zato je zdrava in okusna izbira za vsak dan. Naročite svojo Piščančjo pašteto Pilka pikant še danes in se prepričajte sami!

45 Izdelkov

V spletni trgovini trgovina.halalko.si se zavezujemo da bomo v čim krajšem času poskrbeli za pošiljanje vašega naročila na naslov. V primeru, da ste morda naročili blago, ki ga zaradi nepredvidenig razlogov ne moremo odpremiti v predvidenem roku, vas bomo o novem dobavnem roku obvestili preko kontaktnih podatkov.

Naročila odpremimo v odvisnosti od trenutne zaloge izdelkov. Končna dostava naročila je odvisna od naslova za dostavo. Za dostavo sodelujemo s podjetjem PackageSender (kurirji GLS, DPD in DHL). Čas dostave na območju Slovenije je predvidoma 1 delovni dan od časa pošiljanja.

Za več informacij o dostavi kliknite na DOSTAVA.

Na zamudite