Zemzem voda - 1L
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Zemzem voda - 1L

 Allahov Poslanik, sallallahu alejhi ve sellem, je povedal številne hadise, ki govorijo o vrednosti vode zemzem.

6,50 € (z davkom) 5,94 € (brez davka)
Z DDV
check Na zalogi

Zemzem voda, ki izvira v Savdski Arabiji, je posebna in blagoslovljena. Izbruhnila je pod nogami Ismaila a.s., medtem ko je njegova mati v puščavi iskala vodo, s katero bi napojila svojega sina. Ko je od daleč videla, da voda izvira izpod nog njenega sina, je ponavljala besede "teci, teci", kar v arabščini zveni kot "zem zem". Allahov Poslanik, sallallahu alejhi ve sellem, je povedal številne hadise, ki govorijo o vrednosti vode zemzem.

4500000000018
79 Izdelkov

V spletni trgovini trgovina.halalko.si se zavezujemo da bomo v čim krajšem času poskrbeli za pošiljanje vašega naročila na naslov. V primeru, da ste morda naročili blago, ki ga zaradi nepredvidenig razlogov ne moremo odpremiti v predvidenem roku, vas bomo o novem dobavnem roku obvestili preko kontaktnih podatkov.

Naročila odpremimo v odvisnosti od trenutne zaloge izdelkov. Končna dostava naročila je odvisna od naslova za dostavo. Za dostavo sodelujemo s podjetjem PackageSender (kurirji GLS, DPD in DHL). Čas dostave na območju Slovenije je predvidoma 1 delovni dan od časa pošiljanja.

Za več informacij o dostavi kliknite na DOSTAVA.

Na zamudite