Mladi goveji vrat
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Mladi goveji vrat

10,90 € (z davkom) (10,90 € / kg) 9,95 € (brez davka)
Z DDV
check Na zalogi

Mladi goveji vrat

Naš mladi goveji vrat je popolna izbira za vse ljubitelje kakovostnega in okusnega mesa. Pripravljen je po tradicionalnih halal postopkih, kar zagotavlja izjemno kvaliteto in svežino izdelka.

Za pripravo uporabljamo samo vrhunsko izbrano goveje meso, ki je skrbno narezano.

Kako uživati v mladem govejem vratu?

Postrezite ga kot glavno jed na svojem krožniku ali pa ga uporabite kot sestavni del različnih kulinaričnih kreacij. Mladi goveji vrat je odličen za pripravo žara, pečenja ali kuhanja. Lahko ga kombinirate z različnimi prilogami, kot so pečen krompir, sveža solata ali omaka po vaši izbiri.

Zaupanje in kvaliteta

Naša mesnica se ponosno zavzema za najvišje standarde halal priprave mesa. Naši mesarji so strokovno usposobljeni in skrbno izbirajo kakovostne sestavine. Vsak izdelek je podvržen strogim kontrolam kakovosti, da zagotovimo, da boste prejeli le najboljše meso.

Sprejmite izziv in se prepustite užitkom okusnega mladega govejega vrata. Ne boste razočarani. Naročite ga danes in ga občutite na svojem krožniku!

  • Pripravljeno po halal standardih
  • Narejeno iz kakovostnega govejega mesa
  • Bogat okus in sočnost
  • Večnamensko - primeren za žar, pečenje ali kuhanje
  • Najvišji standardi kakovosti in svežine
2400000000075
44 Izdelkov
2400000000075

V spletni trgovini trgovina.halalko.si se zavezujemo da bomo v čim krajšem času poskrbeli za pošiljanje vašega naročila na naslov. V primeru, da ste morda naročili blago, ki ga zaradi nepredvidenig razlogov ne moremo odpremiti v predvidenem roku, vas bomo o novem dobavnem roku obvestili preko kontaktnih podatkov.

Naročila odpremimo v odvisnosti od trenutne zaloge izdelkov. Končna dostava naročila je odvisna od naslova za dostavo. Za dostavo sodelujemo s podjetjem PackageSender (kurirji GLS, DPD in DHL). Čas dostave na območju Slovenije je predvidoma 1 delovni dan od časa pošiljanja.

Za več informacij o dostavi kliknite na DOSTAVA.

Na zamudite