Mlado goveje stegno
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Mlado goveje stegno

10,90 € (z davkom) (10,90 € / kg) 9,95 € (brez davka)
Z DDV
check Na zalogi

Mlado goveje stegno

Dobrodošli v naši spletni mesnici, kjer vam ponujamo vrhunsko meso, obdelano po halal pravilih. Predstavljamo vam našo izjemno kakovostno specialiteto - Mlado goveje stegno.

Kakovostno in sveže meso

Naša mesnica se ponaša z vrhunskimi mesnimi izdelki, pripravljenimi iz skrbno izbranega mesa. Mlado goveje stegno je pripravljeno iz mlade govedine, kar zagotavlja nežen okus in sočnost. Meso je sveže, saj ga pripravljamo tik pred dostavo, da ohrani vso svojo kakovost.

Obdelano po halal načinu

Pri nas so vsi naši izdelki obdelani po strogih halal smernicah. Mlado goveje stegno je predelano z uporabo posebnega postopka, ki zagotavlja njegovo popolno halal kvaliteto. To je pomembno za vse, ki se držite halal prehrane in si želite uživati v vrhunskem mesu, brez kompromisov.

Izjemna kakovost in okus

Mlado goveje stegno je znano po svoji izjemni kakovosti in okusu. Ko ga enkrat poskusite, se boste zaljubili v njegovo nežnost, sočnost in bogat okus. Uporabite ga za pripravo različnih jedi, kot so pečenka, zrezki, enolončnice ali pa ga uporabite kot osnovo za okusno juho.

Zaupajte nam in uživajte v vrhunskem mesu

Pri nas vam zagotavljamo, da boste z našim mladim govejim stegnom dobili najboljše meso, obdelano po strogi halal metodi. Naše dolgoletne izkušnje in strast do kakovosti bodo poskrbele, da boste z vsakim grižljajem uživali v izjemni okusnosti. Zaupajte nam in se prepustite vrhunski kulinarični izkušnji.

  • Sveže in kakovostno mlado goveje stegno
  • Obdelano po halal smernicah
  • Izjemna sočnost, nežnost in okus
  • Primerno za pripravo različnih jedi

Ne odlašajte, naročite si naše Mlado goveje stegno in se prepustite vrhunskemu mesu, ki vas bo očaralo. Za vsa dodatna vprašanja smo vam na voljo. Uživajte v okusih naše mesnice!

2400000000068
183 Izdelkov
2400000000068

V spletni trgovini trgovina.halalko.si se zavezujemo da bomo v čim krajšem času poskrbeli za pošiljanje vašega naročila na naslov. V primeru, da ste morda naročili blago, ki ga zaradi nepredvidenig razlogov ne moremo odpremiti v predvidenem roku, vas bomo o novem dobavnem roku obvestili preko kontaktnih podatkov.

Naročila odpremimo v odvisnosti od trenutne zaloge izdelkov. Končna dostava naročila je odvisna od naslova za dostavo. Za dostavo sodelujemo s podjetjem PackageSender (kurirji GLS, DPD in DHL). Čas dostave na območju Slovenije je predvidoma 1 delovni dan od časa pošiljanja.

Za več informacij o dostavi kliknite na DOSTAVA.

Na zamudite