Pastrma - fino stegno
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Pastrma - fino stegno

Prilagoditev izdelka

Ne pozabite shraniti vaših prilagoditev, da boste lahko dodali v košarico

Največ 250 znakov
29,50 € (z davkom) (29,50 € / kg) 26,94 € (brez davka)
Z DDV
check Na zalogi

Pastrma - fino stegno

Pastrma - fino stegno je vrhunski mesni izdelek, ki bo zagotovo zadovoljil vaše brbončice. Pripravljen je iz izbranega in kakovostnega stegna, ki je predhodno skrbno predelano po tradicionalnem in halal postopku.

Za pridobitev popolnega okusa in teksture potrebujemo čas ter veliko mero pozornosti. Naši izkušeni mesarji so predani svojemu delu in skrbijo za vsak korak pri izdelavi pastrme, da dosežejo najvišjo kakovost.

Zagotavljamo vam, da so vsi naši mesni izdelki 100% halal, kar pomeni, da so obdelani in procesirani v skladu z Islamskimi standardi. To je še posebej pomembno za naše stranke, ki živijo v Sloveniji in Evropi ter si želijo kakovostnega mesa, pripravljenega po halal pravilih.

Ko boste prvič poskusili našo pastrmo, boste navdušeni nad njenim okusom in aromo. Prepoznali boste kvaliteto ter uživali v vsakem grižljaju.

Pastrma je odlična izbira za družinska kosila, piknike ali pa kot prigrizek. Očarala bo vaše goste ter jih pustila željne več.

Značilnosti:

  • Izdelano iz izbrane govedine
  • Halal
  • Tradicionalna obdelava in sušenje
  • Neprekosljiv okus in aroma
  • Primerno za različne priložnosti

Ne oklevajte več - naročite svoj kos pastrme in se prepustite edinstvenemu užitku mesa, ki je pripravljeno po tradicionalnih halal pravilih. Vaše zadovoljstvo je naša največja nagrada!

2800048010584
43 Izdelkov
2800048010584

V spletni trgovini trgovina.halalko.si se zavezujemo da bomo v čim krajšem času poskrbeli za pošiljanje vašega naročila na naslov. V primeru, da ste morda naročili blago, ki ga zaradi nepredvidenig razlogov ne moremo odpremiti v predvidenem roku, vas bomo o novem dobavnem roku obvestili preko kontaktnih podatkov.

Naročila odpremimo v odvisnosti od trenutne zaloge izdelkov. Končna dostava naročila je odvisna od naslova za dostavo. Za dostavo sodelujemo s podjetjem PackageSender (kurirji GLS, DPD in DHL). Čas dostave na območju Slovenije je predvidoma 1 delovni dan od časa pošiljanja.

Za več informacij o dostavi kliknite na DOSTAVA.

Na zamudite