Sudžuk
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Sudžuk

Suho mesnata trajna klobasa

15,00 € (z davkom) (15,00 € / kg) 13,70 € (brez davka)
Z DDV
check Na zalogi

Sudžuk - Okusna mesna specialiteta

Sudžuk je priljubljena mesna specialiteta, ki vam ponuja edinstveno kombinacijo okusov in tekstur. Izvirajoč iz tradicionalnih receptov, naš Sudžuk je obdelan po strogih halal načelih in pripravljen s strastjo in veščino naših mesarjev.

Za pripravo Sudžuka uporabljamo sveže kakovostno meso, skrbno izbrane začimbe in poseben proces sušenja, kar daje Sudžuku izvrsten okus in aromo.

Sudžuk se odlikuje po svoji edinstveni teksturi in sočnosti. Vsak griz v Sudžuku vas popelje na nepozabno kulinarično doživetje. Privoščite si ga kot dodatek k zajtrku, kosilu ali večerji, ali pa ga rezite na rezine in delite s prijatelji in družino ob posebnih priložnostih.

Pri Halalkotu smo ponosni na kakovost in halal procese, ki zagotavljajo, da so naši izdelki ustrezno obdelani v skladu z islamskimi standardi.

Zagotavljamo vam, da je naš sudžuk svež, okusen in narejen po najvišjih standardih kakovosti. Prepustite se okusom in uživajte v vsakem grižljaju sudžuka, ki bo zadovoljil vaše brbončice.

  • Vrhunski sudžuk, pripravljen po halal načelih
  • Edinstvena kombinacija okusov in tekstur
  • Izbrano sveže meso in kakovostne začimbe
  • Izvrsten okus in aromo
  • Sočen in neustavljiv

Pridite in poskusite naš sudžuk, ki vam bo dal pravi užitek. Halalko - za pristno halal izkušnjo.

8718164544002
89 Izdelkov
8718164544002

V spletni trgovini trgovina.halalko.si se zavezujemo da bomo v čim krajšem času poskrbeli za pošiljanje vašega naročila na naslov. V primeru, da ste morda naročili blago, ki ga zaradi nepredvidenig razlogov ne moremo odpremiti v predvidenem roku, vas bomo o novem dobavnem roku obvestili preko kontaktnih podatkov.

Naročila odpremimo v odvisnosti od trenutne zaloge izdelkov. Končna dostava naročila je odvisna od naslova za dostavo. Za dostavo sodelujemo s podjetjem PackageSender (kurirji GLS, DPD in DHL). Čas dostave na območju Slovenije je predvidoma 1 delovni dan od časa pošiljanja.

Za več informacij o dostavi kliknite na DOSTAVA.

Na zamudite