Pastrma - stegno
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Pastrma - stegno

Prilagoditev izdelka

Ne pozabite shraniti vaših prilagoditev, da boste lahko dodali v košarico

Največ 250 znakov
27,50 € (z davkom) (27,50 € / kg) 25,11 € (brez davka)
Z DDV
check Na zalogi

Pastrma - stegno

Pastrma - stegno je okusna sušena mesnina, ki jo ponujamo v naši spletni trgovini. Izdelana je iz kakovostnega mesa po popolnoma halal načinu.

To meso je posebej pripravljeno in sušeno, da ustvari intenziven in bogat okus. Naši mesarji se trudijo za najvišjo kakovost in maksimalno skrb pri vsakem koraku proizvodnega procesa. Uporabljamo lastno pripravljene začimbe in starodavne postopke, ki zagotavljajo edinstven okus in teksturo pastrme.

Zaradi naših strokovnih pristopov k predelavi mesa, lahko svojim strankam zagotavljamo visoko kakovostne izdelke. Pastrma je primerna za vse, ki si želijo okusno sušeno meso, narejeno po halal pravilih.

Zagotovljena kakovost

  • Popolnoma halal meso
  • Skrbno izbrana začimba
  • Sušeno in pripravljeno na tradicionalen način
  • Intenziven in bogat okus

Naša pastrma je vedno sveža in skrbno pakirana, da ohranja svojo kakovost. Ponujamo jo po dostopni ceni, da se lahko vsakdo razvaja s tem okusnim mesnim izdelkom.

Uživajte v okusu pastrme in se pridružite številnim zadovoljnim strankam, ki so že ugotovile, da je naše suho meso eno najboljših na trgu. Izberite kakovost in okus - izberite našo pastrmo!

0051
95 Izdelkov
2400000000051

V spletni trgovini trgovina.halalko.si se zavezujemo da bomo v čim krajšem času poskrbeli za pošiljanje vašega naročila na naslov. V primeru, da ste morda naročili blago, ki ga zaradi nepredvidenig razlogov ne moremo odpremiti v predvidenem roku, vas bomo o novem dobavnem roku obvestili preko kontaktnih podatkov.

Naročila odpremimo v odvisnosti od trenutne zaloge izdelkov. Končna dostava naročila je odvisna od naslova za dostavo. Za dostavo sodelujemo s podjetjem PackageSender (kurirji GLS, DPD in DHL). Čas dostave na območju Slovenije je predvidoma 1 delovni dan od časa pošiljanja.

Za več informacij o dostavi kliknite na DOSTAVA.

Na zamudite