Pastrma - prsa, rebra
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Pastrma - prsa, rebra

Tanjši kosi za kuhanje - prsa, rebra, ...

Prilagoditev izdelka

Ne pozabite shraniti vaših prilagoditev, da boste lahko dodali v košarico

Največ 250 znakov
18,50 € (z davkom) (18,50 € / kg) 16,89 € (brez davka)
Z DDV
check Na zalogi

Pastrma - prsa, rebra, mišići

Halal mesnica Halalko vam predstavlja vrhunsko pastrmo izdelano iz kakovostnih kosov mesa.

Naša pastrma je skrbno pripravljena in sušena po tradicionalnih halal metodah, ki zagotavljajo izjemno kakovost in okus.

Z našo pastrmo boste doživeli pravo razvajanje okusov. Vsak grižljaj vas bo popeljal na potovanje po izbranih okusih, skupaj z intenzivnostjo mesa in slanostjo, ki ravno prav zaokrožijo celotno izkušnjo. Naše stranke so navdušene nad izjemno kvaliteto pastrme in se veselijo vsake priložnosti, ko lahko ponovno uživajo v njenem edinstvenem okusu.

Ponujamo vam:

  • Pastrmo iz večjih kosov mesa, kot so prsa, rebra in mišičevje
  • Izdelano po halal standardih
  • Brez dodanih konzervansov ali umetnih arom
  • Izjemno kakovost in okus

Za resničen gourmet užitek poskusite našo vrhunsko pastrmo. Zagotavljamo vam, da boste navdušeni nad njeno popolnostjo in nadpovprečno kvaliteto. Obiščite našo spletno trgovino in si zagotovite vašo porcijo pastrme za nepozabno kulinarično doživetje.

0050
23 Izdelkov
2600051

V spletni trgovini trgovina.halalko.si se zavezujemo da bomo v čim krajšem času poskrbeli za pošiljanje vašega naročila na naslov. V primeru, da ste morda naročili blago, ki ga zaradi nepredvidenig razlogov ne moremo odpremiti v predvidenem roku, vas bomo o novem dobavnem roku obvestili preko kontaktnih podatkov.

Naročila odpremimo v odvisnosti od trenutne zaloge izdelkov. Končna dostava naročila je odvisna od naslova za dostavo. Za dostavo sodelujemo s podjetjem PackageSender (kurirji GLS, DPD in DHL). Čas dostave na območju Slovenije je predvidoma 1 delovni dan od časa pošiljanja.

Za več informacij o dostavi kliknite na DOSTAVA.

Na zamudite