Pastrma - pleča, vrat
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Pastrma - pleča, vrat

Pastrma pleča, vrat - mastnejši kosi.

Prilagoditev izdelka

Ne pozabite shraniti vaših prilagoditev, da boste lahko dodali v košarico

Največ 250 znakov
22,50 € (z davkom) (22,50 € / kg) 20,55 € (brez davka)
Z DDV
check Na zalogi

Pastrma - pleča, vrat

Pastrma - pleča, vrat je izvrstno suho meso, narejeno po halal pravilih. Pripravljeno je iz vrhunskega mesa, ki zagotavlja izjemen okus in kakovost.

Kvalitetno meso, obdelano po halal načinu

Vsak kos pastrme je skrbno pripravljen in obdelan, da zagotovi najvišjo kakovost in prehransko vrednost. Meso je pridobljeno od skrbno izbranih in preverjenih virov, zato lahko zaupate v njegovo pristnost in kakovost.

Okusna izbira za ljubitelje suhega mesa

Pastrma je idealna izbira za tiste, ki uživajo v suhem mesu. Njegova intenzivna aroma in bogat okus bosta navdušila vaše brbončice. Vsak grižljaj pastrme bo prava poslastica za vse ljubitelje mesnih izdelkov.

Zaupanje in zadovoljstvo kupcev

Naši zadovoljni kupci so izrazili svoje navdušenje nad kakovostjo naše pastrme - pleče, vrat. Preverjeno halal meso, skrbno pripravljeno in obdelano, je navdušilo že mnogo kupcev. Poglejte si njihove pozitivne komentarje o naših izdelkih:

  • "Bravo. Sve pohvale za izgled I ukus."
  • "Za kvalitet koji ti imaš ne treba puno reklame, slobodno se može reći ko jednom kupi kod tebe suho meso taj u drugu prodavnicu ne ide, kvalitet je extra."
  • "Mislim da reklama vise nije potrebna, dobar glas daleko se čuje.."
  • "Ćavape imate bolje nego sve i jedan rastoran u Sarajevu. odgovorno tvrdim samo nemoj menjat recept."
  • "Najbolje meso."

Zahvaljujemo se vam za vaše zaupanje.

0047
38 Izdelkov
2600049

V spletni trgovini trgovina.halalko.si se zavezujemo da bomo v čim krajšem času poskrbeli za pošiljanje vašega naročila na naslov. V primeru, da ste morda naročili blago, ki ga zaradi nepredvidenig razlogov ne moremo odpremiti v predvidenem roku, vas bomo o novem dobavnem roku obvestili preko kontaktnih podatkov.

Naročila odpremimo v odvisnosti od trenutne zaloge izdelkov. Končna dostava naročila je odvisna od naslova za dostavo. Za dostavo sodelujemo s podjetjem PackageSender (kurirji GLS, DPD in DHL). Čas dostave na območju Slovenije je predvidoma 1 delovni dan od časa pošiljanja.

Za več informacij o dostavi kliknite na DOSTAVA.

Na zamudite