HalalBey - Klobase pekoče
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

HalalBey - Klobase pekoče

Pekoče klobase iz linije HalalBey. Izdelane iz kakovostne govedine, obdelane po halal predpisih, ter vsebujejo edinstveno kombinacijo pikantnosti in okusa. Enostavno jih lahko uživate samostojno ali kot dodatek k jedem.

9,90 € (z davkom) (9,90 € / kg) 9,04 € (brez davka)
Z DDV
check Na zalogi

HalalBey - Klobase pekoče

Začinite svoje kulinarične užitke s pekočimi klobasami iz linije HalalBey.

HalalBey predstavlja znanje in strast naših mesarjev, ki so ustvarili pekoče klobase z edinstveno kombinacijo začimb in sestavin. S tem izdelkom vam predstavljamo vrhunsko kvaliteto in okus na halal način.

Naša pekoča klobasa je narejena iz skrbno izbrane govedine, ki je obdelana po halal predpisih.

Te pekoče klobase so idealne za tiste, ki imajo radi pikantnost in se radi prepuščajo intenzivnemu okusu, ki bo prebudil vaše brbončice.

Svojo pečeno pekočo klobaso lahko uživate samostojno ali kot dodatek k jedem, kot so sendviči, žar jedi ali obroki iz pečice.

  • Pikanten okus, ki vas bo navdušil
  • Narejeno iz kakovostne govedine, obdelane po halal predpisih
  • Edinstvena mešanica začimb za intenzivno aromo

Okusite pekoče klobase iz linije HalalBey in doživite vrhunsko kombinacijo pikantnosti in okusa.

0040
37 Izdelkov

V spletni trgovini trgovina.halalko.si se zavezujemo da bomo v čim krajšem času poskrbeli za pošiljanje vašega naročila na naslov. V primeru, da ste morda naročili blago, ki ga zaradi nepredvidenig razlogov ne moremo odpremiti v predvidenem roku, vas bomo o novem dobavnem roku obvestili preko kontaktnih podatkov.

Naročila odpremimo v odvisnosti od trenutne zaloge izdelkov. Končna dostava naročila je odvisna od naslova za dostavo. Za dostavo sodelujemo s podjetjem PackageSender (kurirji GLS, DPD in DHL). Čas dostave na območju Slovenije je predvidoma 1 delovni dan od časa pošiljanja.

Za več informacij o dostavi kliknite na DOSTAVA.

Na zamudite