HalalBey - Telečje sudžukice
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

HalalBey - Telečje sudžukice

Uživajte v popolni mešanici okusov s HalalBey - Telečjimi sudžukicami. Pripravljene po halal predpisih in iz kakovostnega telečjega mesa, te sudžukice bodo zadovoljile vaše brbončice in ustvarile nepozaben okusni užitek. Poskusite jih danes!

13,50 € (z davkom) (13,50 € / kg) 12,33 € (brez davka)
Z DDV
check Na zalogi

HalalBey - Telečje sudžukice

HalalBey - Telečje sudžukice so odličen izbor za ljubitelje mesnih izdelkov, pripravljenih po halal predpisih. Te okusne in sočne sudžukice iz telečjega mesa so del naše posebne znamke HalalBey, ki zagotavlja izdelke najvišje kakovosti.

Naši mesarji skrbijo za vsak korak proizvodnje, da vam ponudimo izdelke, ki so čisto pravo halal meso brez dodatkov in umetnih sestavin. Telečje sudžukice so ena izmed naših specialitet, ki jih boste z veseljem ponudili svojim gostom.

S topljenjem v ustih se boste spopadali ob vsakem grižljaju teh okusnih telečjih sudžukic. Sestavine, kot so sveže telečje meso, tradicionalne začimbe in posebni postopki priprave, zagotavljajo edinstven okus, ki vas bo zapustil željne več.

Ne glede na to, ali jih boste servirali kot prigrizek na zabavi, na pikniku ali kot dodatek k zajtrku, boste s telečjimi sudžukicami HalalBey navdušili vaše brbončice in ustvarili nepozaben okusni užitek.

  • Izdelano po halal predpisih
  • 100% telečje meso
  • Okusne in sočne sudžukice
  • Brez dodatkov in umetnih sestavin
  • Edinstven okus, ki se topi v ustih
  • Primerne kot prigrizek ali dodatek k zajtrku

HalalBey - Telečje sudžukice: Popolna mešanica okusov

0041
66 Izdelkov

V spletni trgovini trgovina.halalko.si se zavezujemo da bomo v čim krajšem času poskrbeli za pošiljanje vašega naročila na naslov. V primeru, da ste morda naročili blago, ki ga zaradi nepredvidenig razlogov ne moremo odpremiti v predvidenem roku, vas bomo o novem dobavnem roku obvestili preko kontaktnih podatkov.

Naročila odpremimo v odvisnosti od trenutne zaloge izdelkov. Končna dostava naročila je odvisna od naslova za dostavo. Za dostavo sodelujemo s podjetjem PackageSender (kurirji GLS, DPD in DHL). Čas dostave na območju Slovenije je predvidoma 1 delovni dan od časa pošiljanja.

Za več informacij o dostavi kliknite na DOSTAVA.

Na zamudite