HalalBey - Posebna goveja salama z zelenjavo
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

HalalBey - Posebna goveja salama z zelenjavo

HalalBey Posebna goveja salama z zelenjavo je najboljši izbor za tiste, ki želijo uživati v okusnem mesnem prigrizku. Izdelana po halal predpisih, ta salama ponuja popolno kombinacijo mesa in zelenjave v enem ugrizu. Zagotovite si svoj kos in se razvajajte s prav posebnim okusom.

10,00 € (z davkom) (10,00 € / kg) 9,13 € (brez davka)
Z DDV
block Ni na zalogi

HalalBey - Posebna goveja salama z zelenjavo

Zdrav okus za vaše užitke

Odkrijte najokusnejši prigrizek za svoje posebne trenutke - HalalBey Posebna goveja salama z zelenjavo. Ta slastna salama je rezultat našega izjemnega znanja in spretnosti pri predelavi mesa po halal predpisih.

Naši vrhunski mesarji so z mešanjem kakovostnega govejega mesa z izbrano zelenjavo ustvarili popolno kombinacijo okusov. Salama ima bogat, mesnat okus, ki se lepo prepleta s svežino zelenjave.

Za izdelavo salame uporabljamo samo najboljše sestavine brez dodanih umetnih okusov. Vsak košček je ročno narezan in pakiran, da ohranimo svežino in kakovost izdelka.

HalalBey Posebna goveja salama z zelenjavo je odlična za prigrizek, sendviče ali kot sestavni del piknika ali zabave. Njen edinstven okus bo zagotovo navdušil vaše brbončice in zadovoljil tudi najzahtevnejše ljubitelje mesa.

Značilnosti izdelka:

  • Izdelano iz govejega mesa po halal predpisih.
  • Sveže in naravne sestavine.
  • Popolna kombinacija okusov mesa in zelenjave.
  • Brez umetnih dodatkov.

HalalBey Posebna goveja salama z zelenjavo je odlična izbira za vse, ki cenite kakovost in okus. Razvajajte svoje brbončice z zdravim in okusnim prigrizkom.

1507

V spletni trgovini trgovina.halalko.si se zavezujemo da bomo v čim krajšem času poskrbeli za pošiljanje vašega naročila na naslov. V primeru, da ste morda naročili blago, ki ga zaradi nepredvidenig razlogov ne moremo odpremiti v predvidenem roku, vas bomo o novem dobavnem roku obvestili preko kontaktnih podatkov.

Naročila odpremimo v odvisnosti od trenutne zaloge izdelkov. Končna dostava naročila je odvisna od naslova za dostavo. Za dostavo sodelujemo s podjetjem PackageSender (kurirji GLS, DPD in DHL). Čas dostave na območju Slovenije je predvidoma 1 delovni dan od časa pošiljanja.

Za več informacij o dostavi kliknite na DOSTAVA.

Na zamudite