HalalBey - Goveji mesni sir
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

HalalBey - Goveji mesni sir

HalalBey - Goveji mesni sir je vrhunski halal izdelek, izdelan iz svežega in kakovostnega govejega mesa. Njegov edinstven okus navdušuje ljubitelje mesa. Poskusite ga danes in uživajte v vrhunski kakovosti halal mesnih izdelkov.

9,00 € (z davkom) (9,00 € / kg) 8,22 € (brez davka)
Z DDV
check Na zalogi

HalalBey - Goveji mesni sir

Za vse ljubitelje vrhunskega mesnega sira je tu izdelek, ki bo zagotovo očaral vaše brbončice - HalalBey Goveji mesni sir. Izdelan je iz svežega in kakovostnega govejega mesa ter posebnih začimb, ki mu dajejo edinstven okus.

Sir je proizveden po strogih halal predpisih, kar pomeni, da je pripravljen brez uporabe sestavin, ki niso halal, ter da je bil postopek obdelave izveden na popolnoma halal način. To mu daje poseben pomen za vse tiste, ki iščejo izdelek iz halal sestavin in s proceduro po halal predpisih.

Goveji mesni sir je eden od naših najbolj priljubljenih izdelkov.

  • Izdelan iz svežega in kakovostnega govejega mesa
  • Procesiran po halal predpisih
  • Edinstven okus, ki očara ljubitelje mesa
  • Uporaben pri pripravi različnih jedi

S HalalBey Govejim mesnim sirom boste zagotovo navdušili svoje brbončice in uživali v vrhunskem okusu kakovostnega halal mesa. Poskusite ga danes in se prepričajte sami!

1516
11 Izdelkov

V spletni trgovini trgovina.halalko.si se zavezujemo da bomo v čim krajšem času poskrbeli za pošiljanje vašega naročila na naslov. V primeru, da ste morda naročili blago, ki ga zaradi nepredvidenig razlogov ne moremo odpremiti v predvidenem roku, vas bomo o novem dobavnem roku obvestili preko kontaktnih podatkov.

Naročila odpremimo v odvisnosti od trenutne zaloge izdelkov. Končna dostava naročila je odvisna od naslova za dostavo. Za dostavo sodelujemo s podjetjem PackageSender (kurirji GLS, DPD in DHL). Čas dostave na območju Slovenije je predvidoma 1 delovni dan od časa pošiljanja.

Za več informacij o dostavi kliknite na DOSTAVA.

Na zamudite