HalalBey - Klobase s sirom
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

HalalBey - Klobase s sirom

Vrhunske HalalBey klobase s sirom so popolna izbira za vse, ki želijo okusiti harmonijo halal mesa in pravega sira. Uživajte v sočnosti in okusu ob vsakem grižljaju!

9,90 € (z davkom) (9,90 € / kg) 9,04 € (brez davka)
Z DDV
check Na zalogi

HalalBey - Klobase s sirom

Začutite okus halal klobas s pravim sirom!

Inovativne klobase s sirom iz znamke HalalBey so popoln izbor za vse ljubitelje mesnih izdelkov, ki se držijo halal predpisov. So okusne, sočne in polne kakovostnih sestavin, ki bodo prebudile vaše brbončice in vam pričarale nepozaben okus.

Vrhunska kakovost znamke HalalBey

HalalBey je naša znamka, ki se ukvarja z izdelavo visokokakovostnih halal izdelkov. Klobase s sirom niso izjema. Izdelane iz skrbno izbranih mesa in avtentičnih začimb, so klobase brez dodatkov in umetnih snovi. V kombinaciji s sirom pa ustvarjajo edinstveno harmonijo okusov.

Pripravite okusne jedi z HalalBey klobasami s sirom

Te klobase so več kot preprosto mesni izdelek. Z njimi lahko pripravite različne jedi, kot so klobasice na žaru, sendviči, pečene s krompirjem ali gratinirane v omaki. Vaša kreativnost ni omejena, saj bodo HalalBey klobase s sirom vedno poskrbele za odličen okus.

  • Proizvedeno po halal predpisih in strogih kontrolah
  • Prava kombinacija mesa in sira
  • Brez ojačevalcev okusa ali konzervansov
  • Izdelek HalalBey za zagotovljeno kakovost
1896
18 Izdelkov

V spletni trgovini trgovina.halalko.si se zavezujemo da bomo v čim krajšem času poskrbeli za pošiljanje vašega naročila na naslov. V primeru, da ste morda naročili blago, ki ga zaradi nepredvidenig razlogov ne moremo odpremiti v predvidenem roku, vas bomo o novem dobavnem roku obvestili preko kontaktnih podatkov.

Naročila odpremimo v odvisnosti od trenutne zaloge izdelkov. Končna dostava naročila je odvisna od naslova za dostavo. Za dostavo sodelujemo s podjetjem PackageSender (kurirji GLS, DPD in DHL). Čas dostave na območju Slovenije je predvidoma 1 delovni dan od časa pošiljanja.

Za več informacij o dostavi kliknite na DOSTAVA.

Na zamudite