HalalBey - Posebna goveja salama
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

HalalBey - Posebna goveja salama

Okusna HalalBey posebna goveja salama, pripravljena po halal predpisih. Izdelana iz visokokakovostnega govejega mesa in začinjena s posebnimi začimbami HalalBey. Uživajte v edinstvenem okusu in brezskrbno se prepustite tej visokokakovostni salami.

10,00 € (z davkom) (10,00 € / kg) 9,13 € (brez davka)
Z DDV
block Ni na zalogi

HalalBey - Posebna goveja salama

Zagotovite si edinstveno doživetje okusa z našo HalalBey posebno govejo salamo

Iščete okusno in visokokakovostno govejo salamo, pripravljeno po halal predpisih? Naša HalalBey posebna goveja salama je odlična izbira za vas. Izdelana je iz najboljšega govejega mesa, obdelanega na popolnoma halal način, zato lahko brez skrbi uživate v njenem okusu.

  • Priznana znamka: HalalBey
  • 100% halal: Izdelana po islamskih tradicionalnih predpisih
  • Iz visokokakovostnega govejega mesa
  • Edinstven okus: Začinjena s posebnimi začimbami HalalBey
  • Brez dodanih konzervansov in umetnih arom
  • Ročna izdelava za maksimalno kakovost

Naša posebna goveja salama je odlična izbira za ljubitelje mesa. Narežite jo na tanke rezine in uživajte v njenem bogatem okusu, ki vas bo zagotovo navdušil. Ne glede na to, ali jo boste servirali kot prigrizek, dodatek k obroku ali pa jo uporabili pri pripravi sendvičev, bo ta salama vas in vaše brbončice navdušila.

Pridružite se številnim zadovoljnim strankam, ki so že preizkusile našo posebno govejo salamo. Prepustite se edinstvenemu okusu in kakovosti, ki ju ponuja HalalBey. Ne odlašajte in si zagotovite svoj kos zdaj!

0032

V spletni trgovini trgovina.halalko.si se zavezujemo da bomo v čim krajšem času poskrbeli za pošiljanje vašega naročila na naslov. V primeru, da ste morda naročili blago, ki ga zaradi nepredvidenig razlogov ne moremo odpremiti v predvidenem roku, vas bomo o novem dobavnem roku obvestili preko kontaktnih podatkov.

Naročila odpremimo v odvisnosti od trenutne zaloge izdelkov. Končna dostava naročila je odvisna od naslova za dostavo. Za dostavo sodelujemo s podjetjem PackageSender (kurirji GLS, DPD in DHL). Čas dostave na območju Slovenije je predvidoma 1 delovni dan od časa pošiljanja.

Za več informacij o dostavi kliknite na DOSTAVA.

Na zamudite