HalalBey - Čevapčići
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

HalalBey - Čevapčići

HalalBey nudi sočne čevapčiče iz halal mesa, zagotavljajoč vrhunsko kakovost in edinstven okus po tradicionalnih receptih. Idealna izbira za ljubitelje mesa.

9,90 € (z davkom) (9,90 € / kg) 9,04 € (brez davka)
Z DDV
check Na zalogi

HalalBey - Čevapčići

Blagovna znamka: HalalBey

Okusite tradicionalno mesno specialiteto iz halal pripravljenega mesa - HalalBey Čevapčiće. Ti sočni drobci, izdelani po halal predpisih, zagotavljajo edinstveno kombinacijo kakovosti in okusa.

Kakovostno meso, pripravljeno po islamskih predpisih

HalalBey se ponosno zavezuje, da ponuja najvišjo kakovost mesa, ki je obdelano in procesirano v skladu s halal standardi. Naši čevapčiči so narejeni iz svežega mesa, skrbno izbrane z namenom zagotavljanja izjemnega okusa in teksture. Vsak kos je skrbno oblikovan in pripravljen, da zadovolji vaše brbončice.

Prava izbira za navdušence nad mesom

HalalBey Čevapčiči so primerni za vse, ki iščejo okusno alternativo klasičnim mesnim jedem. Naša mešanica začimb, skrbno pripravljena po tradicionalnih receptih, doda posebno aromo čevapčičem. Vsak ugriz vas bo prepričal, da ste izbrali pravo mesno specialiteto.

Zaupajte HalalBey kakovosti

Ko se odločate za HalalBey izdelke, ste prepričani, da boste prejeli vrhunsko kakovosten izdelek. Naše stranke so že večkrat pohvalile izjemno kvaliteto in okus naših čevapčičev, kar omogoča, da se vrnejo k nam vedno znova. Privoščite si najboljše čevapčiče, ki jih boste našli na trgu.

Za popoln obrok, servirajte HalalBey Čevapčiče v družbi kajmaka. Okusite tradicijo in se prepustite edinstveni izkušnji jedi, pripravljenih na halal način.

0044
130 Izdelkov

V spletni trgovini trgovina.halalko.si se zavezujemo da bomo v čim krajšem času poskrbeli za pošiljanje vašega naročila na naslov. V primeru, da ste morda naročili blago, ki ga zaradi nepredvidenig razlogov ne moremo odpremiti v predvidenem roku, vas bomo o novem dobavnem roku obvestili preko kontaktnih podatkov.

Naročila odpremimo v odvisnosti od trenutne zaloge izdelkov. Končna dostava naročila je odvisna od naslova za dostavo. Za dostavo sodelujemo s podjetjem PackageSender (kurirji GLS, DPD in DHL). Čas dostave na območju Slovenije je predvidoma 1 delovni dan od časa pošiljanja.

Za več informacij o dostavi kliknite na DOSTAVA.

Na zamudite