HalalBey - Telečje hrenovke
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

HalalBey - Telečje hrenovke

HalalBey - Telečje hrenovke - sočne, mehke in okusne hrenovke izdelane iz kakovostnega telečjega mesa po halal načinu priprave. Izjemno okusen dodatek k vašem obroku.

13,50 € (z davkom) (13,50 € / kg) 12,33 € (brez davka)
Z DDV
check Na zalogi

HalalBey - Telečje hrenovke

Za vse ljubitelje okusnih mesnih izdelkov po halal načinu priprave, predstavljamo HalalBey - Telečje hrenovke. Te so posebne, saj so izdelane iz kakovostnega telečjega mesa, ki je obdelano po strogih halal predpisih.

HalalBey ponosno prinaša izdelke, ki so obdelani in proizvedeni na popolnoma halal način, kar zagotavlja, da so primerni za vse, ki sledijo halal prehranjevalnim smernicam.

Telečje hrenovke so izdelane z ljubeznijo in skrbjo, pri čemer skrbno izbiramo le najkakovostnejše dele mesa. Rezultat je sočna, mehka in okusna hrenovka, ki vas bo navdušila z vsakim ugrizom.

Prepustite se razkošnemu okusu halal kulinarike, ki bo zagotovo zadovoljila vaše brbončice.

  • Izdelane iz kakovostnega telečjega mesa
  • Obdelane po strogih halal normativih
  • Sočne, mehke in okusne
  • Brez dvoma najboljše telečje hrenovke na trgu

Poživite svoje jedilnike s HalalBey telečjimi hrenovkami in se prepustite užitku najkakovostnejše halal kulinarike. Naročite jih danes in navdušite svoje brbončice z okusom, ki bo ostal dolgo v spominu.

0029
9 Izdelkov

V spletni trgovini trgovina.halalko.si se zavezujemo da bomo v čim krajšem času poskrbeli za pošiljanje vašega naročila na naslov. V primeru, da ste morda naročili blago, ki ga zaradi nepredvidenig razlogov ne moremo odpremiti v predvidenem roku, vas bomo o novem dobavnem roku obvestili preko kontaktnih podatkov.

Naročila odpremimo v odvisnosti od trenutne zaloge izdelkov. Končna dostava naročila je odvisna od naslova za dostavo. Za dostavo sodelujemo s podjetjem PackageSender (kurirji GLS, DPD in DHL). Čas dostave na območju Slovenije je predvidoma 1 delovni dan od časa pošiljanja.

Za več informacij o dostavi kliknite na DOSTAVA.

Na zamudite