HalalBey - Kebab pleskavica
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

HalalBey - Kebab pleskavica

HalalBey - Kebab pleskavica je vrhunski mesni izdelek, izdelan po halal predpisih. Sočna in okusna, s popolno teksturo. Privoščite si neprekosljiv okus kebab pleskavice.

8,50 € (z davkom) (8,50 € / kg) 7,76 € (brez davka)
Z DDV
check Na zalogi

HalalBey - Kebab pleskavica

HalalBey vam predstavlja svojo vrhunsko kebab pleskavico, ki vas bo navdušila s svojim okusom. Izdelana je po posebni metodi in recepturi, ki zagotavljata popolno halal kakovost.

Značilna za našo kebab pleskavico je mehka tekstura in bogat okus. Izdelana je iz najbolj kakovostnega piščančjega mesa, ki je skrbno izbrano in obdelano po halal predpisih. Vsak grižljaj vam bo prinesel pravo uživanje v okusih in aromah.

Naša kebab pleskavica je idealna izbira za vse ljubitelje sijočega in sočnega mesa. Pripravljena je v skladu z najvišjimi standardi kakovosti, kar zagotavlja, da je vsak kos popolnoma svež in okusen.

  • 100% halal meso
  • Unikatna receptura
  • Neprekosljiv okus
  • Izdelana s strastjo in skrbnostjo

Za popolno gastronomsko izkušnjo si privoščite HalalBey kebab pleskavico. Pridite in se prepričajte sami, zakaj so jo naše stranke pozitivno označile.

0043
61 Izdelkov

V spletni trgovini trgovina.halalko.si se zavezujemo da bomo v čim krajšem času poskrbeli za pošiljanje vašega naročila na naslov. V primeru, da ste morda naročili blago, ki ga zaradi nepredvidenig razlogov ne moremo odpremiti v predvidenem roku, vas bomo o novem dobavnem roku obvestili preko kontaktnih podatkov.

Naročila odpremimo v odvisnosti od trenutne zaloge izdelkov. Končna dostava naročila je odvisna od naslova za dostavo. Za dostavo sodelujemo s podjetjem PackageSender (kurirji GLS, DPD in DHL). Čas dostave na območju Slovenije je predvidoma 1 delovni dan od časa pošiljanja.

Za več informacij o dostavi kliknite na DOSTAVA.

Na zamudite