HalalBey - Klobase blage
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

HalalBey - Klobase blage

Nežen okus, izdelane po halal predpisih. Uživajte v vrhunski kvaliteti mesnih izdelkov HalalBey.

9,90 € (z davkom) (9,90 € / kg) 9,04 € (brez davka)
Z DDV
check Na zalogi

HalalBey - Klobase blage

Odkrijte izjemno okusne HalalBey blage klobase, ki vas bodo navdušile s svojim edinstvenim okusom in kakovostjo. Klobase so del naše izvrstne linije HalalBey izdelkov, ki omogočajo izkušnjo prave halal kulinarike v udobju vašega doma.

Naše blage klobase, ročno pripravljene iz skrbno izbranega mesa, so popolno ravnotežje med nežnostjo in intenzivnostjo okusa. Okusite vsak ugriz in uživajte v sočnosti in teksturi, ki vam bosta pustili željo po več.

Sestavine, ki jih uporabljamo pri proizvodnji HalalBey klobas, so posebej izbrane in skrbno preverjene, da zagotavljajo najvišjo kakovost. Naše klobase so procesirane v skladu s strogimi halal predpisi, z uporabo tradicionalnih in preverjenih postopkov priprave.

S HalalBey klobasami blagih okusov boste zbudili vaše brbončice in zadovoljili željo po tradicionalnem in kakovostnem mesnem izdelku. Uživajte jih v sendviču, ob strani pri hrustljavi zelenjavi ali kot del okusnega obroka s prijatelji in družino.

Značilnosti izdelka:

  • Blag okus, ki zadovolji vsak okus
  • Ročno pripravljen in skrbno izbran mesni izdelek
  • Izdelan po strogih halal predpisih
  • Visoka kakovost s posebej izbranimi sestavinami
  • Popolna izbira za vse, ki uživate v halal kulinariki

Začutite izjemnost okusa s HalalBey klobasami blagega okusa in doživite vrhunsko mesno izkušnjo, ki vas bo navdušila. Naročite si svoj paket klobas danes in se prepustite užitkom pristne halal hrane.

0033
23 Izdelkov

V spletni trgovini trgovina.halalko.si se zavezujemo da bomo v čim krajšem času poskrbeli za pošiljanje vašega naročila na naslov. V primeru, da ste morda naročili blago, ki ga zaradi nepredvidenig razlogov ne moremo odpremiti v predvidenem roku, vas bomo o novem dobavnem roku obvestili preko kontaktnih podatkov.

Naročila odpremimo v odvisnosti od trenutne zaloge izdelkov. Končna dostava naročila je odvisna od naslova za dostavo. Za dostavo sodelujemo s podjetjem PackageSender (kurirji GLS, DPD in DHL). Čas dostave na območju Slovenije je predvidoma 1 delovni dan od časa pošiljanja.

Za več informacij o dostavi kliknite na DOSTAVA.

Na zamudite