HalalBey - Dimljen sir 1kg
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

HalalBey - Dimljen sir 1kg

HalalBey - Dimljen sir 1kg - Narejen s predanostjo in ljubeznijo. Okusite vrhunsko kakovost in pristnost v vsakem grižljaju. Uživajte v aromatičnem dimljenem okusu.

14,00 € (z davkom) (14,00 € / kg) 12,79 € (brez davka)
Z DDV
check Na zalogi

HalalBey - Dimljen sir 1kg

Zdrav, okusen in pristen sir

Predstavljamo vam vrhunski dimljen sir HalalBey v praktičnem pakiranju teže 1 kg.

Zaznajte čudovit dimljen okus, ki se prepleta z bogatim karakterjem tega sira, in uživajte v izjemni kvaliteti, za katero je znamka HalalBey znana.

Značilnosti dimljenega sira HalalBey:

  • 100% halal
  • Aromatični dimljen okus, ki se stopi v ustih
  • Visoka kakovost in svežina
  • Pakiranje v ročno izbranih kosih po 1 kg
  • Izdelan iz najboljšega mleka

Naročite svoj kos dimljenega sira HalalBey in se prepustite enkratnemu okusu, ki vas bo navdušil. Uživajte ga samostojno, dodajte ga v sendviče ali ga uporabite pri pripravi slastnih jedi – izbira je vaša!

Preizkusite dimljen sir HalalBey in si privoščite nekaj posebnega!

511675
6 Izdelkov

V spletni trgovini trgovina.halalko.si se zavezujemo da bomo v čim krajšem času poskrbeli za pošiljanje vašega naročila na naslov. V primeru, da ste morda naročili blago, ki ga zaradi nepredvidenig razlogov ne moremo odpremiti v predvidenem roku, vas bomo o novem dobavnem roku obvestili preko kontaktnih podatkov.

Naročila odpremimo v odvisnosti od trenutne zaloge izdelkov. Končna dostava naročila je odvisna od naslova za dostavo. Za dostavo sodelujemo s podjetjem PackageSender (kurirji GLS, DPD in DHL). Čas dostave na območju Slovenije je predvidoma 1 delovni dan od časa pošiljanja.

Za več informacij o dostavi kliknite na DOSTAVA.

Na zamudite